Rántott ponty perezselymes burgonyával recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 75 dkg szeletelt ponty
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg liszt
- 15 dkg zsemlemorzsa
- 3 dl olaj
- 1 kg burgonya
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 üveg csemege uborka
Elkészítése:
A ponty szeleteket panírozás előtt fél órával besózzuk, majd panírozzuk a szokott módon: liszt, felvert tojás és zsemlemorzsa a sorrend.
Forró olajban kisütjük, majd papírtörlőre szedve leitatjuk a felesleges olajat.
A meghámozott, apróra vágott burgonyát sós vízben megfőzzük, majd a vízből kiszedve megszórjuk vágott petrezselyemzölddel.
Csemege uborkával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »









