Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Paprikás, sajtos harcsaszeletek recept

Paprikás, sajtos harcsaszeletek
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 2 kg afrikai harcsa
    • só ízlés szerint
    • 6 csapott ek finomliszt
    • 3 teáskanál fűszerpaprika
    • 2 teáskanál fokhagymapor
    • 5 ek napraforgó olaj
    • 0,5 dl víz
    • 20 dkg sajt

    Elkészítése:

    A harcsát megmossuk, fejét és az uszonyait levágjuk és lenyúzzuk róla a bőrt. Felszeleteljük, beirdaljuk és ízlés szerint sózzuk.

    A lisztet fűszerpaprikával és a fokhagymaporral összekeverjük, a halszeleteket megforgatjuk benne és olajjal kikent tepsibe tesszük.

    A vizet aláöntjük, fóliával letakarjuk és előmelegített sütőben megsütjük. Készre sülés előtt 10 perccel megszórjuk reszelt sajttal és fólia nélkül visszatesszük sülni, amíg a sajt ráolvad.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá