Halragu füstölt lazaccal recept
Hozzávalók:
- 250 g füstölt lazacfilé
- 750 g harcsafilé
- 250 g kockázott bacon
- 400 g főzőtejszín
- 1 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 450 g francia saláta-alap( fagyasztott)
- 450 g tejföl
- 100 g reszelt füstölt sajt
- 160 g morzsolt csemegekukorica konzerv
- 1 dl fehér száraz bor
- só
- kakukkfű
- tárkony
- frissen őrölt szegfű bors
Elkészítése:
A halfilét 2-3 centiméteresre felkockázzuk, beszórjuk a fűszerekkel és egy órát állni hagyjuk.
A bacont megpirítjuk, kiszedjük a zsírból és félretesszük másik ételhez!
A hagymákat megtisztítjuk apróra vágjuk, ezután a bacon zsírban megsütjük.
Hozzáadjuk az összetevőket, ha szükséges egy kis vizet öntünk bele, és 10-15 percig összeforraljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »










