Halragu füstölt lazaccal recept

Hozzávalók:
- 250 g füstölt lazacfilé
- 750 g harcsafilé
- 250 g kockázott bacon
- 400 g főzőtejszín
- 1 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 450 g francia saláta-alap( fagyasztott)
- 450 g tejföl
- 100 g reszelt füstölt sajt
- 160 g morzsolt csemegekukorica konzerv
- 1 dl fehér száraz bor
- só
- kakukkfű
- tárkony
- frissen őrölt szegfű bors
Elkészítése:
A halfilét 2-3 centiméteresre felkockázzuk, beszórjuk a fűszerekkel és egy órát állni hagyjuk.
A bacont megpirítjuk, kiszedjük a zsírból és félretesszük másik ételhez!
A hagymákat megtisztítjuk apróra vágjuk, ezután a bacon zsírban megsütjük.
Hozzáadjuk az összetevőket, ha szükséges egy kis vizet öntünk bele, és 10-15 percig összeforraljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »