Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Halragu füstölt lazaccal recept

Halragu füstölt lazaccal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 250 g füstölt lazacfilé
    • 750 g harcsafilé
    • 250 g kockázott bacon
    • 400 g főzőtejszín
    • 1 fej vöröshagyma
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 450 g francia saláta-alap( fagyasztott)
    • 450 g tejföl
    • 100 g reszelt füstölt sajt
    • 160 g morzsolt csemegekukorica konzerv
    • 1 dl fehér száraz bor
    • kakukkfű
    • tárkony
    • frissen őrölt szegfű bors

    Elkészítése:

    A halfilét 2-3 centiméteresre felkockázzuk, beszórjuk a fűszerekkel és egy órát állni hagyjuk.

    A bacont megpirítjuk, kiszedjük a zsírból és félretesszük másik ételhez!

    A hagymákat megtisztítjuk apróra vágjuk, ezután a bacon zsírban megsütjük.

    Hozzáadjuk az összetevőket, ha szükséges egy kis vizet öntünk bele, és 10-15 percig összeforraljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá