Halragu füstölt lazaccal recept

Hozzávalók:
- 250 g füstölt lazacfilé
- 750 g harcsafilé
- 250 g kockázott bacon
- 400 g főzőtejszín
- 1 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 450 g francia saláta-alap( fagyasztott)
- 450 g tejföl
- 100 g reszelt füstölt sajt
- 160 g morzsolt csemegekukorica konzerv
- 1 dl fehér száraz bor
- só
- kakukkfű
- tárkony
- frissen őrölt szegfű bors
Elkészítése:
A halfilét 2-3 centiméteresre felkockázzuk, beszórjuk a fűszerekkel és egy órát állni hagyjuk.
A bacont megpirítjuk, kiszedjük a zsírból és félretesszük másik ételhez!
A hagymákat megtisztítjuk apróra vágjuk, ezután a bacon zsírban megsütjük.
Hozzáadjuk az összetevőket, ha szükséges egy kis vizet öntünk bele, és 10-15 percig összeforraljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »