Halragu füstölt lazaccal recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 250 g füstölt lazacfilé
- 750 g harcsafilé
- 250 g kockázott bacon
- 400 g főzőtejszín
- 1 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 450 g francia saláta-alap( fagyasztott)
- 450 g tejföl
- 100 g reszelt füstölt sajt
- 160 g morzsolt csemegekukorica konzerv
- 1 dl fehér száraz bor
- só
- kakukkfű
- tárkony
- frissen őrölt szegfű bors
Elkészítése:
A halfilét 2-3 centiméteresre felkockázzuk, beszórjuk a fűszerekkel és egy órát állni hagyjuk.
A bacont megpirítjuk, kiszedjük a zsírból és félretesszük másik ételhez!
A hagymákat megtisztítjuk apróra vágjuk, ezután a bacon zsírban megsütjük.
Hozzáadjuk az összetevőket, ha szükséges egy kis vizet öntünk bele, és 10-15 percig összeforraljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.