Halragu füstölt lazaccal

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Halragu füstölt lazaccal

Hozzávalók:

  • 250 g füstölt lazacfilé
  • 750 g harcsafilé
  • 250 g kockázott bacon
  • 400 g főzőtejszín
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 450 g francia saláta-alap( fagyasztott)
  • 450 g tejföl
  • 100 g reszelt füstölt sajt
  • 160 g morzsolt csemegekukorica konzerv
  • 1 dl fehér száraz bor
  • kakukkfű
  • tárkony
  • frissen őrölt szegfű bors

Elkészítése:

A halfilét 2-3 centiméteresre felkockázzuk, beszórjuk a fűszerekkel és egy órát állni hagyjuk.

A bacont megpirítjuk, kiszedjük a zsírból és félretesszük másik ételhez!

A hagymákat megtisztítjuk apróra vágjuk, ezután a bacon zsírban megsütjük.

Hozzáadjuk az összetevőket, ha szükséges egy kis vizet öntünk bele, és 10-15 percig összeforraljuk.