Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Halkocsonya pontyszeletekből recept

Halkocsonya pontyszeletekből
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg pontyszelet
    • 2 fej vöröshagyma
    • 1 ek pirospaprika
    • 1 tk só
    • 1 ek paradicsomszósz
    • 1 l víz

    Elkészítése:

    A halszeletek mindkét oldalát enyhén megsózzuk, majd 1 órára betesszük a hűtőbe.

    Egy fazékba téve a halakat hozzáadjuk a nagyon apróra vágott hagymát, a vizet, a sót és felforraljuk. Forráskor rászórjuk a paprikát, hozzáadjuk a paradicsomszószt és 35 perc alatt lassú lángon megfőzzük.

    A halszeleteket egy szűrőkanállal óvatosan kiemelve tálra tesszük, ráöntjük a levét és miután kihűlt, 2-3 órára betesszük a hűtőszekrénybe, hogy megdermedjen.

    Hidegen, ízlés szerint cseresznyepaprikával fogyasztjuk.

    Jó étvágyat kívánok!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá