Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hal brassói recept

Hal brassói
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg (nílusi) sügér
    • 1 fej vöröshagyma
    • 4-5 gerezd fokhagyma
    • citrombors
    • bors
    • zsír
    • 25 dkg zöldborsó
    • kb 1-1,5 kg burgonya

    Elkészítése:

    A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk és forró olajban vagy zsírban pirosra sütjük.

    A halat szoba hőmérsékleten hagyjuk kiengedni, majd kb 3*3-as kockákra vágjuk.

    A zsiradékon az apróra vágott megtisztított vöröshagymát megdinszteljük, rádobjuk a halhúst és citromborssal, sóval borssal, fokhagymával ízesítjük. Készre sütjük kb 5 perc alatt.

    A zöldborsót kevés sós vízben puhára pároljuk, majd a halhoz adjuk.

    Végül a húsos ragut és a sült burgonyát összekeverjük és tálalhatjuk is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá