Fűszeres kukorivalisztben sült busaszeletek recept

Hozzávalók:
- 2- 2 szelet bőr nélküli hal
- kukorica liszt (mennyiségtől függően)
- 1 kezeletlen citrom héj
- törött bors
- csipet fűszerpaprika
- 1 tk fokhagyma por
Elkészítése:
A hozzávalókat Jól összekeverjük és a besózott halszeleteket beleforgatjuk a fűszeres lisztbe.
A halat kókuszzsírban pirosra sütjük.
Sütés közben két villa segítségével kétszer-háromszor átfordítjuk a halszeleteket, így szép egyenletesen fog megsülni. Papírtörlőre szedjük, hogy a zsír lecsöpögjön róla.
Tipp:
Mi magyarok nagyon kevés halat eszünk, pedig a legegészségesebb húsféle.
Ezzel a nagyon finom és egészséges recepttel szeretném a halfogyasztási kedvet növelni.
Bármilyen alkalomra is elkészíthetjük, alkalomhoz illő körettel és díszítéssel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »