Fűszeres kukorivalisztben sült busaszeletek recept

Hozzávalók:
- 2- 2 szelet bőr nélküli hal
- kukorica liszt (mennyiségtől függően)
- 1 kezeletlen citrom héj
- törött bors
- csipet fűszerpaprika
- 1 tk fokhagyma por
Elkészítése:
A hozzávalókat Jól összekeverjük és a besózott halszeleteket beleforgatjuk a fűszeres lisztbe.
A halat kókuszzsírban pirosra sütjük.
Sütés közben két villa segítségével kétszer-háromszor átfordítjuk a halszeleteket, így szép egyenletesen fog megsülni. Papírtörlőre szedjük, hogy a zsír lecsöpögjön róla.
Tipp:
Mi magyarok nagyon kevés halat eszünk, pedig a legegészségesebb húsféle.
Ezzel a nagyon finom és egészséges recepttel szeretném a halfogyasztási kedvet növelni.
Bármilyen alkalomra is elkészíthetjük, alkalomhoz illő körettel és díszítéssel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »