Szívhódító saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1-2 kis doboz 12 %-os tejföl
- 1-2 ek olívaolaj
- 1 ek dijoni mustár
- só, bors, curry
- 1 kk balzsamecet
- 2 marék kínaikel
- 3 levél lilakáposzta
- egy kisebb cékla
- egy kisebb fej lila sonkahagyma
- 2 db hónapos retek
- 1 közepes sárgarépa
Díszítéshez:
- 1-3 salátalevél
- keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csíkra vágott kaliforniai paprika
Elkészítése:
Egy tálban krémesre keverem a mustárt az olívaolajjal és a balzsamecettel. Hozzáadom a tejfölt és a fűszereket.
A káposztákat, a retket és a hagymát vékonyra szelem. A répát a céklával lereszelem.
A zöldségeket összekeverem a tejfölös öntettel és fél órát hűvös helyen pihentetem.
Egy salátás tálon tetszőlegesen tálalom a salátával, tojással és a paprikával.
Teljes kiőrlésű rozslisztből készült palacsinta vagy rozskenyér illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »