Sült kenyér mártogatóssal recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1 egész kenyér
- 4 db tömlős krémsajt
- 300 g tejföl
- só
- szalonna
Elkészítése:
A kenyeret egy mély tepsibe tesszük, levágjuk a kalapját, kiszedjük a belsejét és a kenyér köré rakjuk. A tejfölt és a krémsajtot összekeverjük, ízlés szerint sózzuk és beleöntjük a kenyérbe.
A kenyér szélét megkenjük vízzel és a kiszedett darabkákra is locsolunk egy kis vizet.
Betesszük a sütőbe és 180 fokon 20 percig sütjük. Ameddig sül a szalonnát kis kockákra vágjuk és megpirítjuk.
Ha a kenyér már megsült, kivesszük és a mártásba keverjük a szalonnát.
A kenyér darabkákat a mártásba mártogatjuk és úgy fogyasztjuk.
Gyors és nagyon finom. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.