Lecsós virsli tarhonyával recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2-3 csomag virsli (füstölt virslivel a legfinomabb)
- 1 csomag tarhonya
- 1 üveg lecsó
- só
- őrölt bors
- olaj
Elkészítése:
A virslit felkarikázzuk, forró olajon átpirítjuk és egy pici vízzel felöntjük. Pár percig fedő alatt pároljuk, majd ráborítjuk a lecsót és azzal összefőzzük. A tarhonyát kevés olajon aranybarnára pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd vízzel felengedve puhára főzzük, és a lecsós virslivel együtt forrón tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

