Csirkemell tejfölös-fokhagymás bundában sütve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 7 dkg finomliszt
- 1 kávéskanál fokhagymapor
- ízlés szerint só
- 2 dl tejföl
- 30 gramm finomliszt a panírozáshoz)
- 3 dl olaj (sütéshez)
Elkészítése:
A csirkemellet vágjuk vékonyabb szeletekre és sózzuk be.
A tojásokat verjük kicsit fel, keverjük hozzájuk a 70 g lisztet, szórjuk bele a fokhagymaport, a sót, majd keverjük hozzá a tejfölt.
Egy tányérba szórjunk 30 g lisztet, először forgassuk meg benne a hússzeleteket, majd forgassuk meg a tejfölös masszában is.
Egy serpenyőben forrósítsunk olajat és süssük aranybarnára a csirkemellek mindkét oldalát. Ha megsült, tegyük papírtörlőre, hogy a felesleges olajat felitassuk a húsról.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »