Vegyes főzelék sült kolbásszal recept

Hozzávalók:
Főzelékhez:
- 4 burgonya
- 2 sárgarépa
- 1-2 rózsa brokkoli és karfiol
- 1 bögrényi cukorborsó (gyakorlatilag bármilyen zöldségféle lehet)
- só vagy húsleveskocka
- bors
- babérlevél
- tejföl
- liszt
Feltéthez:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 kolbász
Elkészítése:
Tisztítás után a zöldségeket feldaraboljuk, aztán megfűszerezve vízben puhára főzzük (annyi víz maradjon a főzés végén, hogy éppen ellepje a zöldségféléket), majd tejfölös-liszttel behabarjuk a kívánt sűrűségre.
Sült kolbásszal és tükörtojással kínáljuk. Természetesen nem maradhatott el a friss kenyér sem mellőle!
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »