Spenóttal ízesített puliszka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 12 dkg kukoricadara
- 750 ml teljes értékű tej
- 25 dkg spenót levél
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
Felforraljuk a tejet miközben óvatosan belekeverjük a kukoricadarát. Pár perc alatt, állandó keverés mellett puhára főzzük.
A spenót leveleket leforrázzuk, majd kevés olajon megfőzzük a zúzott fokhagymával és pici sóval, majd összeturmixoljuk a puliszkával.
Pár pötty tejföllel tálaljuk.
Tipp:
Készíthetjük sárgarépával is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »