Spenóttal ízesített puliszka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 12 dkg kukoricadara
- 750 ml teljes értékű tej
- 25 dkg spenót levél
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
Felforraljuk a tejet miközben óvatosan belekeverjük a kukoricadarát. Pár perc alatt, állandó keverés mellett puhára főzzük.
A spenót leveleket leforrázzuk, majd kevés olajon megfőzzük a zúzott fokhagymával és pici sóval, majd összeturmixoljuk a puliszkával.
Pár pötty tejföllel tálaljuk.
Tipp:
Készíthetjük sárgarépával is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »