Spenóttal ízesített puliszka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 12 dkg kukoricadara
- 750 ml teljes értékű tej
- 25 dkg spenót levél
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
Felforraljuk a tejet miközben óvatosan belekeverjük a kukoricadarát. Pár perc alatt, állandó keverés mellett puhára főzzük.
A spenót leveleket leforrázzuk, majd kevés olajon megfőzzük a zúzott fokhagymával és pici sóval, majd összeturmixoljuk a puliszkával.
Pár pötty tejföllel tálaljuk.
Tipp:
Készíthetjük sárgarépával is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »