Paradicsomos káposzta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg fejes káposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 1/2l sűrű paradicsomlé vagy püré
- só
- ételízesítő
- őrölt kömény
- 2 kk pirospaprika
- 1 dl étolaj
- 15 dkg finomliszt
- cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A káposztát vékonyra szeleteljük. A hagymát finomra vágjuk. A káposztát sós, ételízesítős, köményes vízben feltesszük főn. Kb. fél órát főzzük, addig elkészítjük a rántást.
A hagymát megdinszteljük az olajon, rátesszük a lisztet és zsemleszínűre pirítjuk. Levesszük a tűzről elkeverjük benne a paprikát, majd hideg vízzel csomómentesre keverjük.
A káposztához adjuk a paradicsompürét. Berántjuk, kiforraljuk, cukorral ízesítjük ízlésünk szerint.
Feltétnek sertés sültet /előző napi maradék/ vagy fasírtot készíthetünk mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »