Krémsajtos tojássaláta recept

Hozzávalók:
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 125 g krémsajt
- 2 tk dijoni magos mustár
- 1 kisebb fej lilahagyma
- 1 kisebb csokor petrezselyemzöld
- só (ízlés szerint)
- 2 csipet őrölt fehér bors
Elkészítése:
A lilahagymát és a petrezselyemzöldet vágjuk fel apróra. A főtt tojásokat vágjuk fel ízlés szerint.
A krémsajthoz adjuk hozzá a mustárt, az apróra vágott lilahagymát és a petrezselyemzöldet, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és keverjük alaposan össze.
Ezután adjuk hozzá a felkockázott főtt tojást, majd óvatosan keverjük, forgassuk össze, vigyázva hogy a tojás ne nagyon törjön.
Az elkészült tojássalátát ezután tegyük be tálalásig a hűtőbe, hogy az ízek kellően összeérjenek.
Tipp:
Tálaláskor ízlés szerint kínálhatjuk friss kenyérrel, péksüteménnyel vagy éppen ropogósra sült zsemlével, kiflikarikákkal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.26 csütörtök
Csütörtökre jöhet valami izgalmas, ami kicsit feldobja a hetet – és ezekkel
Tovább olvasom »