Krémsajtos tojássaláta recept
Hozzávalók:
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 125 g krémsajt
- 2 tk dijoni magos mustár
- 1 kisebb fej lilahagyma
- 1 kisebb csokor petrezselyemzöld
- só (ízlés szerint)
- 2 csipet őrölt fehér bors
Elkészítése:
A lilahagymát és a petrezselyemzöldet vágjuk fel apróra. A főtt tojásokat vágjuk fel ízlés szerint.
A krémsajthoz adjuk hozzá a mustárt, az apróra vágott lilahagymát és a petrezselyemzöldet, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és keverjük alaposan össze.
Ezután adjuk hozzá a felkockázott főtt tojást, majd óvatosan keverjük, forgassuk össze, vigyázva hogy a tojás ne nagyon törjön.
Az elkészült tojássalátát ezután tegyük be tálalásig a hűtőbe, hogy az ízek kellően összeérjenek.
Tipp:
Tálaláskor ízlés szerint kínálhatjuk friss kenyérrel, péksüteménnyel vagy éppen ropogósra sült zsemlével, kiflikarikákkal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »










