Krémsajtos tojássaláta recept

Hozzávalók:
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 125 g krémsajt
- 2 tk dijoni magos mustár
- 1 kisebb fej lilahagyma
- 1 kisebb csokor petrezselyemzöld
- só (ízlés szerint)
- 2 csipet őrölt fehér bors
Elkészítése:
A lilahagymát és a petrezselyemzöldet vágjuk fel apróra. A főtt tojásokat vágjuk fel ízlés szerint.
A krémsajthoz adjuk hozzá a mustárt, az apróra vágott lilahagymát és a petrezselyemzöldet, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és keverjük alaposan össze.
Ezután adjuk hozzá a felkockázott főtt tojást, majd óvatosan keverjük, forgassuk össze, vigyázva hogy a tojás ne nagyon törjön.
Az elkészült tojássalátát ezután tegyük be tálalásig a hűtőbe, hogy az ízek kellően összeérjenek.
Tipp:
Tálaláskor ízlés szerint kínálhatjuk friss kenyérrel, péksüteménnyel vagy éppen ropogósra sült zsemlével, kiflikarikákkal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »