Juhtúróval/Csirkehússal töltött gombafejek recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 nagyobb fej gomba
- 15 dkg darált csirkehús
- 15 dkg juhtúró
- 4 karika füstölt kolbász
- 1 fej lilahagyma
- 1 csomag bacon
- 1 paradicsom
- 0,5 csokor medvehagyma
- sajt
- só
- bors
Elkészítése:
A gombákat előkészítjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
A töltelékhez a húst sózzuk, borsozzuk, beleszeljük a medvehagyma felét, a paradicsom felét kis kockára vágjuk, és azt is húshoz keverjük. A fél adag gombafejekbe töltjük a húsos tölteléket.
A másik töltelékhez a juhtúrót áttörtjük és borssal, pici sóval, apróra vágott kolbásszal és a medvehagyma felével összekeverjük. Ez mehet a másik fél adag gombákba.
Tetejükre bacont és sajtot szórunk, és lefedve 20 percig sütjük. Amikor megpuhult, akkor 5 percig pirítjuk lefedés nélkül.
Tipp:
Nálunk vegyes zöldségpürével került a tányérra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »