Hagyományos kaszinótojás recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 5 keményre főzött FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál majonéz
- 0,5-1 evőkanál mustár
- fél mokkáskanál só
- pár csipetnyi frissen reszelt szerecsendió
Elkészítése:
A tojásokat félbe vágjuk és a sárgákat egy edénybe tesszük.
Egy villával összetörjük a sárgákat, majd hozzáadjuk a majonézet, mustárt, sót és a szerecsendiót, majd az egészet alaposan összekeverjük. Megkóstoljuk és ha szükséges, akkor változtatunk a fűszerezésén.
A kész krémet visszatöltjük a tojásfehérjékbe.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.