Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fetasajttal töltött rántott gomba recept

Fetasajttal töltött rántott gomba
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 kg nagyfejű csiperkegomba
    • 15 dkg fetasajt
    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • étolaj

    Elkészítése:

    A gombákat megtisztítjuk, szárukat kivágjuk.

    Megtöltjük a gombafejeket fetasajttal (jól belenyomkodjuk).

    Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk a töltött gombafejeket, majd még egyszer tojásba és zsemlemorzsába.

    Bő forró olajban kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá