Zúzapörkölt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirke zúza
- 1 fej vöröshagyma
- 3 evőkanál olaj
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- só, őrölt bors, őrölt kömény, gulyáskrém ízlés szerint
Körethez:
- 20 dkg tarhonya
- 15 dkg zöldborsó
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A darabolt hagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk a fűszerpaprikát és a többi fűszert ízlés szerint, majd a megmosott zúzát és annyi vízzel öntjük fel, hogy jól ellepje.
Lefedve főzzük, ha szükséges a vizet pótoljuk.
5 dl sós vizet felforralunk és hozzáadjuk a tarhonyát és a zöldborsót és lefedve összefőzzük az egészet.
Tálaláskor csemege uborkát adunk hozzá.
Tipp:
Én a csirke zúzát egészben szoktam hagyni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »