Zúzapörkölt recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg csirke zúza
- 1 fej vöröshagyma
- 3 evőkanál olaj
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- só, őrölt bors, őrölt kömény, gulyáskrém ízlés szerint
Körethez:
- 20 dkg tarhonya
- 15 dkg zöldborsó
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A darabolt hagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk a fűszerpaprikát és a többi fűszert ízlés szerint, majd a megmosott zúzát és annyi vízzel öntjük fel, hogy jól ellepje.
Lefedve főzzük, ha szükséges a vizet pótoljuk.
5 dl sós vizet felforralunk és hozzáadjuk a tarhonyát és a zöldborsót és lefedve összefőzzük az egészet.
Tálaláskor csemege uborkát adunk hozzá.
Tipp:
Én a csirke zúzát egészben szoktam hagyni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »









