Töltött burgonya recept

Hozzávalók:
- 4 nagyobb burgonya
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg kolbász
- 10 dkg sonka
- 10 dkg ajt
- 1 kis pohár tejföl
- só
- bors
Elkészítése:
A burgonyát egészben megfőzzük, majd megtisztítjuk.
A tojásokat is megfőzzük és felkockázzuk a kolbásszal és sonkával együtt.
A burgonyákat félbe vágjuk és kikaparjuk a belsejét. A kivájt burgonya belsejét összetörjük és hozzákeverjük a tojásos-kolbászos keverékhez.
A burgonyákat sózzuk, borsozzuk és megtöltjük a fűszerezett töltelékkel.
180 fokon megsütjük, majd megkenjük a tejföllel és rászóejuk a reszelt a sajtot és sddig sütjük, amíg aranybarna lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »