Töltött burgonya recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 nagyobb burgonya
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg kolbász
- 10 dkg sonka
- 10 dkg ajt
- 1 kis pohár tejföl
- só
- bors
Elkészítése:
A burgonyát egészben megfőzzük, majd megtisztítjuk.
A tojásokat is megfőzzük és felkockázzuk a kolbásszal és sonkával együtt.
A burgonyákat félbe vágjuk és kikaparjuk a belsejét. A kivájt burgonya belsejét összetörjük és hozzákeverjük a tojásos-kolbászos keverékhez.
A burgonyákat sózzuk, borsozzuk és megtöltjük a fűszerezett töltelékkel.
180 fokon megsütjük, majd megkenjük a tejföllel és rászóejuk a reszelt a sajtot és sddig sütjük, amíg aranybarna lesz.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.