Töltött burgonya recept
Hozzávalók:
- 4 nagyobb burgonya
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg kolbász
- 10 dkg sonka
- 10 dkg ajt
- 1 kis pohár tejföl
- só
- bors
Elkészítése:
A burgonyát egészben megfőzzük, majd megtisztítjuk.
A tojásokat is megfőzzük és felkockázzuk a kolbásszal és sonkával együtt.
A burgonyákat félbe vágjuk és kikaparjuk a belsejét. A kivájt burgonya belsejét összetörjük és hozzákeverjük a tojásos-kolbászos keverékhez.
A burgonyákat sózzuk, borsozzuk és megtöltjük a fűszerezett töltelékkel.
180 fokon megsütjük, majd megkenjük a tejföllel és rászóejuk a reszelt a sajtot és sddig sütjük, amíg aranybarna lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »










