Tejfölös sajtos karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéskaraj
- 1 nagy doboz tejföl (375 g)
- 30 dkg sajt
- 10 dkg liszt
- 1 pici pirospaprika
- 1 kevés olaj
Elkészítése:
A felszeletelt karajt besózom, és egy picit állni hagyom.
A lisztet a pirospaprikával összekeverem és a karaj szeleteket, beleforgatom.
A tepsi aljába olajat öntök és a hússzeleteket egymás mellé teszem. A tejfölből bőven teszek a szeletekre és a reszelt sajttal, megszórom.
Sütőbe téve 180 fokon addig sütöm, míg a sajt szépen rápirul. Köret lehet párolt rizs, vagy sült krumpli, de idény salátával is nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »