Színes csirke recept

Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 1 fej lilahagyma
- burgonya
- 1 db sárga kaliforniai paprika
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 1 db erős paprika (ha nem szereted elhagyható)
- grillcsirke fűszersó
- 1 ek méz
- 3 ek mustár
- zsír a tepsi kikenéséhez
Elkészítése:
Először is a hozzávalókat a hagymát, az erős paprikát a kaliforniai paprikát összevágtam.
A csirkecombokat jól megmostam, majd bedörzsöltem a fűszersóval és a kizsírozott tepsibe raktam őket letakarva alufóliával és mehetett be a sütőbe 180 fokra.
Később kivettem, nyakon öntöttem az összekevert mézzel és mustárral, én ízlés szerint használtam a mézet és a mustárt de kb 1 ek méz és 3 ek mustár.
Ezután rápakoltam a paprikákat, a hagymát és az erős paprika karikákat.
Visszatettem 15 percre a sütőbe, de már alufólia nélkül.
Utána ismét kivettem, amikor már szép aranybarna lett a csirke és mellé raktam a krumpli karikákat. Meglocsoltam a szaftjával és addig sütöttem míg a krumpli ropogós nem lett.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »