Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szentgyörgyi fatányéros recept

Szentgyörgyi fatányéros
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 70 dkg burgonya
    • 1 fej vöröshagyma
    • 20 dkg császárszalonna
    • 10 dkg füstölt kolbász
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    Egy tepsit kizsírozuk, beletesszük a karikára vágott burgonyát. Rászórjuk a karikára vágott hagymát és a kolbászt.

    Körben a tepsit kirakjuk a szeletekre vágott szalonnával és alufóliával lefedve sütjük fél órán át 200 C-on, majd levesszük a fóliát és a tojásokat egészben ráütjük.

    10 perc alatt készre sütjük. Addig a szalonna is pirosra sül.

    A sózással óvatosan bánjunk, mert a kolbász és a szalonna is sós!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá