Pesztós bulgur recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 80 g bulgur
- 1,5 evőkanál pesztó (nálam szarvasgombás)
- 80 g reszelt sajt
- fél ek olívaolaj
- fokhagymagranulátum ízlés szerint
- só, bors
Elkészítése:
A felforrósított olajon a bulgurt enyhén barna színűre pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, aami ellepi. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk.
Mint a tésztát, al dente-re főzzük, mindezt úgy, hogy az összes vizet elfője.
Amikor ez meg van, akkor rákanalazzuk a pesztót és egy perc alatt összeforgatjuk a tűzön.
Reszelt sajttal megszórva találjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.