Pesztós bulgur recept
Hozzávalók:
- 80 g bulgur
- 1,5 evőkanál pesztó (nálam szarvasgombás)
- 80 g reszelt sajt
- fél ek olívaolaj
- fokhagymagranulátum ízlés szerint
- só, bors
Elkészítése:
A felforrósított olajon a bulgurt enyhén barna színűre pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, aami ellepi. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk.
Mint a tésztát, al dente-re főzzük, mindezt úgy, hogy az összes vizet elfője.
Amikor ez meg van, akkor rákanalazzuk a pesztót és egy perc alatt összeforgatjuk a tűzön.
Reszelt sajttal megszórva találjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »










