Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pesztós bulgur recept

Pesztós bulgur
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 g bulgur
    • 1,5 evőkanál pesztó (nálam szarvasgombás)
    • 80 g reszelt sajt
    • fél ek olívaolaj
    • fokhagymagranulátum ízlés szerint
    • só, bors

    Elkészítése:

    A felforrósított olajon a bulgurt enyhén barna színűre pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, aami ellepi. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk.

    Mint a tésztát, al dente-re főzzük, mindezt úgy, hogy az összes vizet elfője.

    Amikor ez meg van, akkor rákanalazzuk a pesztót és egy perc alatt összeforgatjuk a tűzön.

    Reszelt sajttal megszórva találjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá