Padlizsán cordon bleu recept

Hozzávalók:
- 2 padlizsán
- 4 szelet sajt
- 4 szelet sonka
- 2-3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- rizsliszt
- zabpehely (gluténmentes)
- a sütéshez: kókuszzsír vagy pálmaolaj
- 1 doboz kukorica
- 1 doboz főzőtasakos köles (2*125 g)
Elkészítése:
A padlizsánt hosszában vékony szeletekre vágjuk, besózzuk.
Egy tányérba rizslisztet, egybe felvert tojást, sóval ízesítve, a harmadikba pedig zabpelyhet készítünk.
Két szelet padlizsán közé egy-egy szelet sonkát és sajtot teszünk, majd óvatosan bepanírozzuk. Végül forró kókuszzsírban vagy pálmaolajban pirosra sütjük.
A körethez a kölest a dobozon lévő utasítás szerint elkészítjük, végül hozzáadjuk a levétől lecsepegtetett konzerv kukoricát.
Összekeverjük és összemelegítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »