Padlizsán cordon bleu recept

Hozzávalók:
- 2 padlizsán
- 4 szelet sajt
- 4 szelet sonka
- 2-3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- rizsliszt
- zabpehely (gluténmentes)
- a sütéshez: kókuszzsír vagy pálmaolaj
- 1 doboz kukorica
- 1 doboz főzőtasakos köles (2*125 g)
Elkészítése:
A padlizsánt hosszában vékony szeletekre vágjuk, besózzuk.
Egy tányérba rizslisztet, egybe felvert tojást, sóval ízesítve, a harmadikba pedig zabpelyhet készítünk.
Két szelet padlizsán közé egy-egy szelet sonkát és sajtot teszünk, majd óvatosan bepanírozzuk. Végül forró kókuszzsírban vagy pálmaolajban pirosra sütjük.
A körethez a kölest a dobozon lévő utasítás szerint elkészítjük, végül hozzáadjuk a levétől lecsepegtetett konzerv kukoricát.
Összekeverjük és összemelegítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »