Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Padlizsán cordon bleu recept

Padlizsán cordon bleu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 padlizsán
    • 4 szelet sajt
    • 4 szelet sonka
    • 2-3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • rizsliszt
    • zabpehely (gluténmentes)
    • a sütéshez: kókuszzsír vagy pálmaolaj
    • 1 doboz kukorica
    • 1 doboz főzőtasakos köles (2*125 g)

    Elkészítése:

    A padlizsánt hosszában vékony szeletekre vágjuk, besózzuk.

    Egy tányérba rizslisztet, egybe felvert tojást, sóval ízesítve, a harmadikba pedig zabpelyhet készítünk.

    Két szelet padlizsán közé egy-egy szelet sonkát és sajtot teszünk, majd óvatosan bepanírozzuk. Végül forró kókuszzsírban vagy pálmaolajban pirosra sütjük.

    A körethez a kölest a dobozon lévő utasítás szerint elkészítjük, végül hozzáadjuk a levétől lecsepegtetett konzerv kukoricát.

    Összekeverjük és összemelegítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá