Magyaros paella recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 szál sárgarépa
- 1 kaliforniai paprika
- 1 nagyobb fej lilahagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 mokkáskanál fűszerpaprika
- 15 dk zöldborsó
- 20 dk füstölt kolbász
- 2,5 dl rizs
- 1 leveskocka
- só, őrölt bors
- erős Pista ízlés szerint
- 1 vörösbab konzerv
- 2 evőkanál olaj
Elkészítése:
A répát és a hagymát, fokhagymát meghámozzuk és felvágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.
Az olajat felforrósítjuk, majd megpirítjuk rajta a hagymát és a kolbászkarikákat, rádobjuk a fokhagymát és a fűszerpaprikát, majd jól elkeverjük.
Felöntjük 1 liter vízzel. Hozzáadjuk a leveskockát és kb 10 percig forraljuk. Ekkor beletesszük a rizst, borsót, paprikát, babot lecsepegtetve és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és erős Pistát is adhatunk hozzá.
Lefedve, kis lángon készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »