Isteni zöldséges rakott hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db paradicsom
- 2 db paprika
- 1 kg krumpli
- 60 dkg karaj
- 10 dkg reszelt sajt
- Sertéssült pác
- só
- olívaolaj
Elkészítése:
A megpucolt és gerezdekre vágott burgonyát elhelyezem az olívaolajjal meglocsolt kerámia tálba. Kiveszem a tányérból a már olívaolajban bepácolt hússzeleteket. Ennek megmaradt pácát, szétlocsolom a krumplira. Finoman megsózom. A felvágott paradicsom, és paprika felét rászórom a krumplira. Majd ezután következnek a hússzeletek.
Erre rá a paradicsom és paprika másik fele. Lefóliázom, és 180 fokon sütöm. Ha már puha a hús, és a krumpli, akkor a fóliát leveszem róla. Ezután ráreszelem a sajtot visszarakom a sütőbe. Ha ráolvadt a sajt, kész is van.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »