Isteni zöldséges rakott hús recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 db paradicsom
- 2 db paprika
- 1 kg krumpli
- 60 dkg karaj
- 10 dkg reszelt sajt
- Sertéssült pác
- só
- olívaolaj
Elkészítése:
A megpucolt és gerezdekre vágott burgonyát elhelyezem az olívaolajjal meglocsolt kerámia tálba. Kiveszem a tányérból a már olívaolajban bepácolt hússzeleteket. Ennek megmaradt pácát, szétlocsolom a krumplira. Finoman megsózom.
A felvágott paradicsom, és paprika felét rászórom a krumplira. Majd ezután következnek a hússzeletek.
Erre rá a paradicsom és paprika másik fele. Lefóliázom, és 180 fokon sütöm. Ha már puha a hús, és a krumpli, akkor a fóliát leveszem róla.
Ezután ráreszelem a sajtot visszarakom a sütőbe. Ha ráolvadt a sajt, kész is van.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »









