Isteni zöldséges rakott hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db paradicsom
- 2 db paprika
- 1 kg krumpli
- 60 dkg karaj
- 10 dkg reszelt sajt
- Sertéssült pác
- só
- olívaolaj
Elkészítése:
A megpucolt és gerezdekre vágott burgonyát elhelyezem az olívaolajjal meglocsolt kerámia tálba. Kiveszem a tányérból a már olívaolajban bepácolt hússzeleteket. Ennek megmaradt pácát, szétlocsolom a krumplira. Finoman megsózom. A felvágott paradicsom, és paprika felét rászórom a krumplira. Majd ezután következnek a hússzeletek.
Erre rá a paradicsom és paprika másik fele. Lefóliázom, és 180 fokon sütöm. Ha már puha a hús, és a krumpli, akkor a fóliát leveszem róla. Ezután ráreszelem a sajtot visszarakom a sütőbe. Ha ráolvadt a sajt, kész is van.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »