Isteni zöldséges rakott hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db paradicsom
- 2 db paprika
- 1 kg krumpli
- 60 dkg karaj
- 10 dkg reszelt sajt
- Sertéssült pác
- só
- olívaolaj
Elkészítése:
A megpucolt és gerezdekre vágott burgonyát elhelyezem az olívaolajjal meglocsolt kerámia tálba. Kiveszem a tányérból a már olívaolajban bepácolt hússzeleteket. Ennek megmaradt pácát, szétlocsolom a krumplira. Finoman megsózom. A felvágott paradicsom, és paprika felét rászórom a krumplira. Majd ezután következnek a hússzeletek.
Erre rá a paradicsom és paprika másik fele. Lefóliázom, és 180 fokon sütöm. Ha már puha a hús, és a krumpli, akkor a fóliát leveszem róla. Ezután ráreszelem a sajtot visszarakom a sütőbe. Ha ráolvadt a sajt, kész is van.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »