Házi gyros tál recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 500 dkg csirkemellfilé
- 1 tasak gyros fűszer
- sajt ízlés szerint
Öntet:
- 1 pohár natúr joghurt (140 g)
- 4 evőkanál étolaj
- gyros alap fokhagymás dresszing
Elkészítése:
Egy nagyobb tálban keverjük el a gyros fűszert 4 evőkanál olajjal és adjuk hozzá a vékony csíkokra szeletelt húst.
Keverjük jól át és néhány percig hagyjuk állni.
Egy másik tálban keverjük simára a joghurtot a fokhagymás dresszinggel, majd fóliával letakarva hagyjuk állni a hűtőben fogyasztásig.
A befűszerezett húst piritsuk forró olajon, kevergetve kb 5 percig.
A húst tálaljuk sült krumplival, az öntettel és sajttal.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.