Házi gyros tál recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 dkg csirkemellfilé
- 1 tasak gyros fűszer
- sajt ízlés szerint
Öntet:
- 1 pohár natúr joghurt (140 g)
- 4 evőkanál étolaj
- gyros alap fokhagymás dresszing
Elkészítése:
Egy nagyobb tálban keverjük el a gyros fűszert 4 evőkanál olajjal és adjuk hozzá a vékony csíkokra szeletelt húst.
Keverjük jól át és néhány percig hagyjuk állni.
Egy másik tálban keverjük simára a joghurtot a fokhagymás dresszinggel, majd fóliával letakarva hagyjuk állni a hűtőben fogyasztásig.
A befűszerezett húst piritsuk forró olajon, kevergetve kb 5 percig.
A húst tálaljuk sült krumplival, az öntettel és sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »