Házi gyros tál recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 dkg csirkemellfilé
- 1 tasak gyros fűszer
- sajt ízlés szerint
Öntet:
- 1 pohár natúr joghurt (140 g)
- 4 evőkanál étolaj
- gyros alap fokhagymás dresszing
Elkészítése:
Egy nagyobb tálban keverjük el a gyros fűszert 4 evőkanál olajjal és adjuk hozzá a vékony csíkokra szeletelt húst.
Keverjük jól át és néhány percig hagyjuk állni.
Egy másik tálban keverjük simára a joghurtot a fokhagymás dresszinggel, majd fóliával letakarva hagyjuk állni a hűtőben fogyasztásig.
A befűszerezett húst piritsuk forró olajon, kevergetve kb 5 percig.
A húst tálaljuk sült krumplival, az öntettel és sajttal.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »