Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás-babos egytálétel recept

Gombás-babos egytálétel
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 ek napraforgó olaj
    • 2 közepes vöröshagyma
    • 1 db gombakonzerv
    • 2 ek sűrített paradicsom
    • 2 csapott ek finomliszt
    • 5 dl víz
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 50 dkg fejtett bab
    • 3 közepes paradicsom

    Elkészítése:

    Olajon megdinszteljük a megtisztított és cikkekre szeletelt hagymát.

    Hozzáadjuk a szeletelt gombát, és 3-4 percig együtt pirítjuk.

    Beletesszük a paradicsompürét, és összekeverjük.

    Meghintjük liszttel, összepirítjuk, majd felöntjük vízzel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

    Hozzáadjuk a fejtett babot, és fedő alatt főzzük, majd beletesszük a cikkekre szeletelt paradicsomot, és készre főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá