Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Petrezselymes húspogácsa (fasírt) recept

Petrezselymes húspogácsa (fasírt)
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg darált sertéscomb
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 kicsi gerezd fokhagyma
    • 1 kávéskanál csemege pirospaprika
    • ízlés szerint só
    • ízlés szerint bors
    • ízlés szerint ételízésító
    • 1 kis csokor petrezselyemzöld
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 mokkáskanál őrölt kömény
    • csipet cukor
    • csipet gyömbér
    • 1 db szikkadt szemle
    • 1-2 evőkanál zsemlemorzsa
    • szükség szerint étolaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A hozzávalókat egy tálban összekeverem. A tojást beleütöm, a vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágom, a fokhagymát összezúzom, majd a zsemlét vízbe áztatás után kifacsarva belerakom. Az gész masszát jól összedolgozom

    A kapott masszából pogácsákat formázok és megforgatom zsemlemorzsában, majd olajban pirosra sütöm mindkét oldalát.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá