Fasírt másképp recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg darált hús
- 1 csomag újhagyma
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 gerezd fokhagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 zsemle
- bőséges őrölt bors
- só ízlés szerint
- chili pehely
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A zsemléket vízbe vagy tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk.
Az újhagymát, petrezselyemzöldet és a fokhagymát apróra vágjuk.
A húshoz adjuk a zsemléket, hagymákat és a petrezselyemzöldet, a tojásokat, sózzuk, borsozzuk és aki szereti, tehet bele chilit is, majd a masszát jól összedolgozzuk.
A húsos masszából fasírtokat formázunk, melyeket kissé ellapítunk. A kész fasírtokat felforrósított olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »