Darált húsos sajtos-sonkás rudacskák recept

Hozzávalók:
A rudacskákhoz:
- 60-70 dkg darált hús(sertés,pulyka stb)
- 40 dkg főtt áttört burgonya
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors
- petrezselyemzöld
- Panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- olaj
- A töltelékhez:
- trappista vagy más kemény sajt
- vékony füstölt sonka szeletek(lehet gépsonka is)
Elkészítése:
A hozzávalókat összedolgozzuk.
Egy tenyérnyire való nagyságokat simítunk a kezünkkel,ráteszünk egy sonka szeletet,rá a sajt darabot és összegurgatjuk hosszúkásra(gombóc formára is formázhatjuk).
Bepanírozzuk és olajban fedő alatt lassú tűznél kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »