Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Darált húsos sajtos-sonkás rudacskák recept

Darált húsos sajtos-sonkás rudacskák
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
  • Hozzávalók:

    A rudacskákhoz:

    • 60-70 dkg darált hús(sertés, pulyka stb)
    • 40 dkg főtt áttört burgonya
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt bors
    • petrezselyemzöld
    • Panírozáshoz:
    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • olaj
    • A töltelékhez:
    • trappista vagy más kemény sajt
    • vékony füstölt sonka szeletek(lehet gépsonka is)

    Elkészítése:

    A hozzávalókat összedolgozzuk.

    Egy tenyérnyire való nagyságokat simítunk a kezünkkel, ráteszünk egy sonka szeletet, rá a sajt darabot és összegurgatjuk hosszúkásra (gombóc formára is formázhatjuk).

    Bepanírozzuk és olajban fedő alatt lassú tűznél kisütjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez
  • Ajánlott cikkek