Darált húsos sajtos-sonkás rudacskák recept

Hozzávalók:
A rudacskákhoz:
- 60-70 dkg darált hús(sertés,pulyka stb)
- 40 dkg főtt áttört burgonya
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors
- petrezselyemzöld
- Panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- olaj
- A töltelékhez:
- trappista vagy más kemény sajt
- vékony füstölt sonka szeletek(lehet gépsonka is)
Elkészítése:
A hozzávalókat összedolgozzuk.
Egy tenyérnyire való nagyságokat simítunk a kezünkkel,ráteszünk egy sonka szeletet,rá a sajt darabot és összegurgatjuk hosszúkásra(gombóc formára is formázhatjuk).
Bepanírozzuk és olajban fedő alatt lassú tűznél kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »