Cukkínis-gombás törökparadicsom recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 kisebb cukkini
- 1 közepes törökparadicsom (padlizsán)
- 500 g csiperke gomba
- 1 füstölt virsli
- só, bors, petrezselyemzöld, chili, fehér bors ízlés szerint
- zsír
Elkészítése:
A megmosott alapanyagokat egyenlő nagyságú kockákra vágjuk.
2 ek (szalonna) zsíron pirítjuk és közben fűszerezzük.
Mielőtt kellőképpen megpirulna, előtte 5 perccel hozzáadjuk a félkarikára vágott virslit. Bőrkepéppel sűrítjük, forrón tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Külön köret nem készült, mivel a bőrkepép miatt így is elég laktató, de aki úgy gondolja, kuszkusszal is nagyon jó párosítás.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »