Cukkínis-gombás törökparadicsom recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 kisebb cukkini
- 1 közepes törökparadicsom (padlizsán)
- 500 g csiperke gomba
- 1 füstölt virsli
- só, bors, petrezselyemzöld, chili, fehér bors ízlés szerint
- zsír
Elkészítése:
A megmosott alapanyagokat egyenlő nagyságú kockákra vágjuk.
2 ek (szalonna) zsíron pirítjuk és közben fűszerezzük.
Mielőtt kellőképpen megpirulna, előtte 5 perccel hozzáadjuk a félkarikára vágott virslit. Bőrkepéppel sűrítjük, forrón tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Külön köret nem készült, mivel a bőrkepép miatt így is elég laktató, de aki úgy gondolja, kuszkusszal is nagyon jó párosítás.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »