Cukkínis-gombás törökparadicsom recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 kisebb cukkini
- 1 közepes törökparadicsom (padlizsán)
- 500 g csiperke gomba
- 1 füstölt virsli
- só, bors, petrezselyemzöld, chili, fehér bors ízlés szerint
- zsír
Elkészítése:
A megmosott alapanyagokat egyenlő nagyságú kockákra vágjuk.
2 ek (szalonna) zsíron pirítjuk és közben fűszerezzük.
Mielőtt kellőképpen megpirulna, előtte 5 perccel hozzáadjuk a félkarikára vágott virslit. Bőrkepéppel sűrítjük, forrón tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Külön köret nem készült, mivel a bőrkepép miatt így is elég laktató, de aki úgy gondolja, kuszkusszal is nagyon jó párosítás.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »