Csirkefalatok keleties raguval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 pak choi (bordáskel)
- 1 csomag zöldspárga
- 1 kaliforniai piros paprika
- 1 erős paprika
- 1 lime
- 4 ek szójaszósz
- 1 csirkemell
- 1 cm gyömbér gyökér
- 2 dl zöldség alaplé
- 6 bazsalikom levél
- só
- 1 kk curry
Elkészítése:
A spárga fás részeit eltávolítjuk, majd a többi részét blansírozzuk és félretesszük.
Közepes kockára vágjuk a pak choi fehér részét és a paprikát. Apróra vágjuk az erős paprikát, a bazsalikom leveleket és lereszeljük a gyömbért.
Kevés olajon megpirítjuk a csíkokra vágott csirkét, majd beletesszük a zöldségeket és felöntjük a szójaszósszal és az alaplével.
Fűszerezzük limelével, gyömbérrel és puhára főzzük. A végén beletesszük a bazsalikomot, a spárgát és fedő alatt tálalásig pihentetjük.
Üvegtésztával vagy rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »