Csirkefalatok keleties raguval recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 pak choi (bordáskel)
- 1 csomag zöldspárga
- 1 kaliforniai piros paprika
- 1 erős paprika
- 1 lime
- 4 ek szójaszósz
- 1 csirkemell
- 1 cm gyömbér gyökér
- 2 dl zöldség alaplé
- 6 bazsalikom levél
- só
- 1 kk curry
Elkészítése:
A spárga fás részeit eltávolítjuk, majd a többi részét blansírozzuk és félretesszük.
Közepes kockára vágjuk a pak choi fehér részét és a paprikát. Apróra vágjuk az erős paprikát, a bazsalikom leveleket és lereszeljük a gyömbért.
Kevés olajon megpirítjuk a csíkokra vágott csirkét, majd beletesszük a zöldségeket és felöntjük a szójaszósszal és az alaplével.
Fűszerezzük limelével, gyömbérrel és puhára főzzük. A végén beletesszük a bazsalikomot, a spárgát és fedő alatt tálalásig pihentetjük.
Üvegtésztával vagy rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »










