Csirkefalatok keleties raguval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 pak choi (bordáskel)
- 1 csomag zöldspárga
- 1 kaliforniai piros paprika
- 1 erős paprika
- 1 lime
- 4 ek szójaszósz
- 1 csirkemell
- 1 cm gyömbér gyökér
- 2 dl zöldség alaplé
- 6 bazsalikom levél
- só
- 1 kk curry
Elkészítése:
A spárga fás részeit eltávolítjuk, majd a többi részét blansírozzuk és félretesszük.
Közepes kockára vágjuk a pak choi fehér részét és a paprikát. Apróra vágjuk az erős paprikát, a bazsalikom leveleket és lereszeljük a gyömbért.
Kevés olajon megpirítjuk a csíkokra vágott csirkét, majd beletesszük a zöldségeket és felöntjük a szójaszósszal és az alaplével.
Fűszerezzük limelével, gyömbérrel és puhára főzzük. A végén beletesszük a bazsalikomot, a spárgát és fedő alatt tálalásig pihentetjük.
Üvegtésztával vagy rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »