Csirkecomb vele sült körettel recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 8 egész csirkecomb
- 1 kg burgonya
- 1 csomag carbonara alappor
- 1 nagy tejföl (375 g)
- 20 dkg sajt
- só
- sors
- fokhagyma
- pár szelet húsos, füstölt szalonna
- 30*40 cm-es tepsi
Elkészítése:
A combokat egyben hagyjuk, sózzuk, borsozzuk, majd fokhagyma granulátummal is beszórjuk.
A A burgonyát meghámozzuk, vastagabb szeletekre vágjuk és enyhén sózzuk.
A tepsi aljára letesszük a szalonnát, az aljára letesszük a krumplit, rátesszük a combokat bőrével felfelé, majd közé teszünk még szalonna csíkokat.
Kevés olajjal meglocsoljuk, majd alufóliával letakarjuk.
Előmelegített sütőbe toljuk a tepsit, majd amikor már majdnem puha a hús, levesszük a fóliát és arany barnára sütjük.
A tejfölt, reszelt sajtot, alapport és 1 dl vizet alaposan kikeverjük, ráöntjük a húsra és még 5-10 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »










