Brassói édesburgonyával recept

Hozzávalók:
- 500 g szűzpecsenye
- 1 kis fej vöröshagyma
- fél fej fokhagyma vagy 1 cs fokhagyma granulátum (nálam az utóbbi)
- 1 ek olaj
- só, chili ízlés szerint
- füstölt szalonna ízlés szerint
- 2 közepes méretű édesburgonya
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst megtisztitjuk és felkockázzuk.
A szalonnát a hagymával alaposan összedinszteljük. Hozzáadjuk a húst, amit puhára főzünk és fűszerezünk ízlés szerint. Amikor már puha, akkor jól lepiritjuk.
Az édesburgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk, majd kisütjük forró olajban. A végén hozzáadjuk a húshoz.
Forrón tálaljuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »