Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Brassói édesburgonyával recept

Brassói édesburgonyával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 500 g szűzpecsenye
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • fél fej fokhagyma vagy 1 cs fokhagyma granulátum (nálam az utóbbi)
    • 1 ek olaj
    • só, chili ízlés szerint
    • füstölt szalonna ízlés szerint
    • 2 közepes méretű édesburgonya
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A húst megtisztitjuk és felkockázzuk.

    A szalonnát a hagymával alaposan összedinszteljük. Hozzáadjuk a húst, amit puhára főzünk és fűszerezünk ízlés szerint. Amikor már puha, akkor jól lepiritjuk.

    Az édesburgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk, majd kisütjük forró olajban. A végén hozzáadjuk a húshoz.

    Forrón tálaljuk!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá