Brassói édesburgonyával recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 500 g szűzpecsenye
- 1 kis fej vöröshagyma
- fél fej fokhagyma vagy 1 cs fokhagyma granulátum (nálam az utóbbi)
- 1 ek olaj
- só, chili ízlés szerint
- füstölt szalonna ízlés szerint
- 2 közepes méretű édesburgonya
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst megtisztitjuk és felkockázzuk.
A szalonnát a hagymával alaposan összedinszteljük. Hozzáadjuk a húst, amit puhára főzünk és fűszerezünk ízlés szerint. Amikor már puha, akkor jól lepiritjuk.
Az édesburgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk, majd kisütjük forró olajban. A végén hozzáadjuk a húshoz.
Forrón tálaljuk!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.