Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vöröslencsekrém édesburgonyával recept

Vöröslencsekrém édesburgonyával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 10 dkg főtt vöröslencse
    • 10 dkg sült batáta
    • 10 dkg vaj
    • 1 fej rózsaszín sonkahagyma
    • só, őrölt babérlevél, római kömény ízlés szerint

    Elkészítése:

    Összeturmixoljuk a fokhagymás, sós, kakukkfüves vízben megfőzött vöröslencsét a sütőben sült, héjától megtisztított batátával

    Habosra kavarjuk a vajat, amit összekeverünk az előző készítménnyel és a kockára aprított hagymával, majd fűszerezzük.

    Kis ideig állni hagyjuk és idényzöldségekkel, puffasztott gabona szelettel tálaljuk

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá