Baconos-sajtos sült kelbimbó recept
Hozzávalók:
- 450 g kelbimbó (fagyasztott)
- 6-8 szelet bacon
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 szál újhagyma
- 1 dl húsleves alaplé
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
Elkészítése:
A kelbimbót sós, forró vízben előfőzzük. Hideg vízzel blansírozzuk.
Közben egy serpenyőben megpirítjuk a kockázott bacont. Hozzáadjuk a kétféle hagymát, majd a megfőtt kelbimbót és felöntjük a húsleves alaplével és lepirítjuk.
Fűszerezzük és reszelt sajttal megszórjuk, majd tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »










