Zöldborsós pecsenye recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell
- 1 kis fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 60-70 dkg zsenge zöldborsó
- 1 kg (új)krumpli
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- étolaj
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, 2 gerezd fokhagymát zúzva, megsózzuk és megborsozzuk. Nagy lángon puhára pároljuk a húst. Beletesszük a borsót és összepároljuk a ragut.
Az újkrumplinak lekaparjuk a héját, feldaraboljuk és kevés olajon ropogósra sütjük. Összekeverjük a csirkeraguval.
Hozzáadjuk a maradék 2 gerezd zúzott fokhagymát és az aprított petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk ha szükséges.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.