Zöldborsós pecsenye recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell
- 1 kis fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 60-70 dkg zsenge zöldborsó
- 1 kg (új)krumpli
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- étolaj
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, 2 gerezd fokhagymát zúzva, megsózzuk és megborsozzuk. Nagy lángon puhára pároljuk a húst. Beletesszük a borsót és összepároljuk a ragut.
Az újkrumplinak lekaparjuk a héját, feldaraboljuk és kevés olajon ropogósra sütjük. Összekeverjük a csirkeraguval.
Hozzáadjuk a maradék 2 gerezd zúzott fokhagymát és az aprított petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk ha szükséges.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »