Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Buborékos csokoládéhab recept

Buborékos csokoládéhab
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg (jó minőségű, legalább 52%-os) étcsokoládé
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 evőkanál forró víz
    • 4 dkg kristálycukor
    • 25 dkg habtejszín

    Elkészítése:

    A csokoládét gőz felett egy nagyobb tálban megolvasztjuk.

    A három tojás sárgáját kicsit összekeverjük a cukorral és a forró vízzel.

    A tejszínt verjük habbá, majd keverjük hozzá a csokoládéhoz.

    Ezután a tojássárgás masszát is keverjük a meleg habos csokoládéhoz.

    A tojások fehérjét verjük habbá, és azt is forgassuk a krémhez.

    Adagoljuk poharakba, tálkákba, majd tegyük hűtőbe legalább 2 két órára, hogy a krém megszilárduljon.

    Tejszínhabbal, gyümölccsel gazdagítva vagy csak úgy magában kínáljuk!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá