Vienetta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Tésztához:
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek porcukor
- 6 ek liszt
- 12 g sütőpor
Krémhez:
- 2 cs tejszínízű pudingpor
- 6 dl tej
- 15 dkg porcukor
- 25 dkg vaj
- 15 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Egy 22*30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tésztát 3 részre osztjuk és külön-külön megsütjük. A kihűlt piskótát hosszában elvágjuk, így lesz 6 lapunk.
A pudingporokat a cukorral, tejjel simára keverjük és sűrűre felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A kihabosított margarinnal összekeverjük jó habosra és a lapokat egymás után megtöltjük. Olvasztott csokival minden sort meglocsolunk.
A sütemény oldalát és tetejét is lekenjük a krémmel, olvasztott csokival csurgatjuk le.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.