Raffaello szelet recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A tojásfehérjét a porcukorral habosra verjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a lisztet, a sütőport és a kókuszreszeléket.
A masszát kivajazott, lisztezett 20*30 cm-es tepsibe öntjük és 170 °C-ra előmelegített sütőben körülbelül 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő sütőnként változhat, ezért érdemes tűpróbával ellenőrizni.
A krémhez a tojássárgáját kevés tejjel, a cukorral és a pudingporral csomómentesre keverjük. Hozzáöntjük a maradék tejet, majd folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük.
A még langyos krémet a tészta tetejére öntjük, elsimítjuk és megszórjuk kókuszreszelékkel.
Néhány órára hűtőbe tesszük, hogy teljesen megdermedjen, majd szeletelve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »










