Hozzávalók:
A tésztához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásfehérjét a porcukorral habosra verjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a lisztet, a sütőport és a kókuszreszeléket.
A masszát kivajazott, lisztezett 20*30 cm-es tepsibe öntjük és 170 °C-ra előmelegített sütőben körülbelül 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő sütőnként változhat, ezért érdemes tűpróbával ellenőrizni.
A krémhez a tojássárgáját kevés tejjel, a cukorral és a pudingporral csomómentesre keverjük. Hozzáöntjük a maradék tejet, majd folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük.
A még langyos krémet a tészta tetejére öntjük, elsimítjuk és megszórjuk kókuszreszelékkel.
Néhány órára hűtőbe tesszük, hogy teljesen megdermedjen, majd szeletelve kínáljuk.