Puncsos paplan szelet recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 120 ml napraforgó olaj
- 150 ml víz
- 40 dkg finomliszt
- 1 csomag sütőpor
- 3 ek cukrozatlan kakaópor
- 5 csepp rumaroma
Túrós krém:
- 50 dkg tehéntúró
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 3 ek cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
Puncs puding:
- 1 tasak puncs ízű pudingpor
- 3 ek cukor
- 4 dl tej
Elkészítése:
A pudingport összekeverjük a cukorral, hozzáadjuk a tejet és állandó keverés mellett addig főzzük, míg besűrűsödik. Néha megkavarva kihűtjük.
A túrót egy villával jól összetörjük, hozzáadjuk a tojássárgáját, a cukrot, majd jól összekeverjük, végül hozzáadjuk a kihűlt pudingot is és egy habverővel jól összekeverjük.
A tojásokat a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk az olajat, vizet, ezzel is összekeverjük, majd hozzáadjuk az átszitált, sütőporos lisztet, a kakaót és csomómentesre keverjük. A végén hozzácseppentjük a rumaromát.
Kb 36*25 cm-es vajazott, lisztezett tepsibe öntjük a tésztát.
Egy habzsák vagy zacskó segítségével a kakaós tésztát becsíkozzuk a puncspudingos-túrós masszával.
190 fokra előmelegített sütőben kb 40 percig (tűpróbáig) sütjük. Ha kihűlt, szeleteljük.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »