Pávaszem recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 2 dl tejföl
- 30 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 1-1 csomag vaníliás és puncsízű puding
- 2 ek kakaó
Elkészítése:
A tojást a cukorral és a margarinnal habosra keverem.
Apránként hozzáadom a tejfölt és a sütőporral elkevert lisztet, majd 3 tálba elosztjuk. Az elsőbe a vaníliás pudingport, a másodikba a puncsízű pudingport, a harmadikba pedig kakaóport keverek.
Margarinnal vékonyan kikenek 2 őzgerincformát. Elsőnek a vaníliás masszát osztjuk ketté, erre következik a kakaós massza, végül a puncsos. Előmelegített sütőben kb. 200 fokon 25-30 percig sütjük.
Tipp:
Nekem most nem volt itthon puncspuding, így a rózsaszín árnyalatot tuttifrutti ízű pudinggal készítettem, ezzel is nagyon finom
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »