Pávaszem recept
Ők is elkészítették
 
                            Hozzávalók:
- 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 2 dl tejföl
- 30 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 1-1 csomag vaníliás és puncsízű puding
- 2 ek kakaó
Elkészítése:
A tojást a cukorral és a margarinnal habosra keverem.
Apránként hozzáadom a tejfölt és a sütőporral elkevert lisztet, majd 3 tálba elosztjuk. Az elsőbe a vaníliás pudingport, a másodikba a puncsízű pudingport, a harmadikba pedig kakaóport keverek.
Margarinnal vékonyan kikenek 2 őzgerincformát. Elsőnek a vaníliás masszát osztjuk ketté, erre következik a kakaós massza, végül a puncsos. Előmelegített sütőben kb. 200 fokon 25-30 percig sütjük.
Tipp:
Nekem most nem volt itthon puncspuding, így a rózsaszín árnyalatot tuttifrutti ízű pudinggal készítettem, ezzel is nagyon finom
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
 
											
											

 








