Nektarin kocka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 7 evőkanál liszt
- 7 evőkanál cukor
- 1 evőkanál kakaópor
- 4 evőkanál tej
- 10 dkg vaj
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/2 tasak sütőpor
- 2-3 db nektarin
Elkészítése:
A nektarint cikkekre vágjuk.
A tészta hozzávalóit a kakaópor kivételével egy tálban alaposan kikeverjük. Felét kivesszük és egy másik edényben a kakaóval összekeverjük.
A tepsit (kis méret) vagy piteformát sütőpapírral kibéleljük és felváltva beleöntjük, vagy kanalazzuk a tésztát, majd rárakosgatjuk, kissé belenyomjuk a barackokat.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, kb fél óra alatt megsütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Jó sütizést mindenkinek!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »