Narancsos kevert recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
- 1 doboz natúr joghurt 175 gramm /a joghurtos pohárral mérünk/
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 pohár kristálycukor (a joghurtos pohárral mérve)
- 3 pohár liszt (a joghurtos pohárral mérve)
- 1 pohár olaj (a joghurtos pohárral mérve)
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
- fahéj ízlés szerint
- 1 narancs leve és héja
Elkészítése:
A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a nedves hozzávalókat is hozzáadjuk és az egészet csomómentesre keverjük.
Zsírozott és lisztezett vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát. 180 fokos sütőben kb 40-45 percig sütjük.
Ha kihűlt szeletekre vágva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »