Narancsos kevert recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
- 1 doboz natúr joghurt 175 gramm /a joghurtos pohárral mérünk/
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 pohár kristálycukor (a joghurtos pohárral mérve)
- 3 pohár liszt (a joghurtos pohárral mérve)
- 1 pohár olaj (a joghurtos pohárral mérve)
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
- fahéj ízlés szerint
- 1 narancs leve és héja
Elkészítése:
A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a nedves hozzávalókat is hozzáadjuk és az egészet csomómentesre keverjük.
Zsírozott és lisztezett vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát. 180 fokos sütőben kb 40-45 percig sütjük.
Ha kihűlt szeletekre vágva tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »