Narancsos kevert recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
- 1 doboz natúr joghurt 175 gramm /a joghurtos pohárral mérünk/
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 pohár kristálycukor (a joghurtos pohárral mérve)
- 3 pohár liszt (a joghurtos pohárral mérve)
- 1 pohár olaj (a joghurtos pohárral mérve)
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
- fahéj ízlés szerint
- 1 narancs leve és héja
Elkészítése:
A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a nedves hozzávalókat is hozzáadjuk és az egészet csomómentesre keverjük.
Zsírozott és lisztezett vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát. 180 fokos sütőben kb 40-45 percig sütjük.
Ha kihűlt szeletekre vágva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »