Mogyorókrémes, kakaós kevert sütemény recept

Hozzávalók:
- 20 dkg margarin
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 26 dkg cukor
- 2 cs vaníliás cukor
- csipetnyi só
- 20 g sütőpor
- 60 dkg finomliszt
- 5 dl tej
- 4 evőkanál mogyorókrém
- 2 evőkanál kakaópor
Elkészítése:
A puha margarint a tojásokkal, a cukorral és a sóval habosra keverem, majd felváltva hozzáadom a sütőporos lisztet és a tejet.
Két részre osztom a masszát és az egyik felébe belekeverem a mogyorókrémet és a kakaóport.
Egy 25*39 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelek, utána felváltva teszem bele a kétféle tésztát. Előmelegített, 180 fokos sütőben megsütöm kb 25-30 perc alatt.
A sütés vége felé egy vékony pengéjű késsel ellenőrzöm, hogy elkészült-e. Ha már nem ragad rá a tészta, kiveszem a sütőből és egy rácsra téve kihűtöm.
Miután kihűlt, porcukorral meghintem és felszeletelve tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »