Madártej szelet recept

Elkészítése:
A sütőt 160 fokra előmelegítjük.
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Belekeverjük a sütőporos lisztet és kizsírozott-kilisztezett vagy sütőpapíros, kb 25*35 cm-es tepsiben megsütjük 25-30 perc alatt.
A tojássárgákból, pudingporból és a tejből sűrű krémet főzzünk. A vajat kihabosítjuk a porcukorral, vaníliás cukorral és összekeverjük a kihűlt, főzött krémmel.
A krémet a tésztára simítjuk. Tetejére kenjük a keményre vert tejszínhabot. Díszítésként szórhatunk rá csokireszeléket.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »