Lúdláb szelet recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk, majd a masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.
180 fokos sütőben kb 30 perc alatt megsütjük, majd hagyjuk a tepsiben kihűlni.
A krémhez a lisztet a tojásokkal simára keverjük, apránként adagoljuk hozzá a tejet és sűrű krémmé főzzük. Folytonos keverés mellett hidegre hűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaóport, végül pedig a kihűlt krémmel összekeverjük.
A kihűlt piskótára halmozzuk a krémet, majd egyenletesen elkenjük.
A mázhoz a csokoládét az olajjal gőz felett összefőzzük és bevonjuk vele a sütit.
Másnap háromszögekre szeletelve, ízlés szerint dekorálva kínáljuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









