Lúdláb szelet recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk, majd a masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.
180 fokos sütőben kb 30 perc alatt megsütjük, majd hagyjuk a tepsiben kihűlni.
A krémhez a lisztet a tojásokkal simára keverjük, apránként adagoljuk hozzá a tejet és sűrű krémmé főzzük. Folytonos keverés mellett hidegre hűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaóport, végül pedig a kihűlt krémmel összekeverjük.
A kihűlt piskótára halmozzuk a krémet, majd egyenletesen elkenjük.
A mázhoz a csokoládét az olajjal gőz felett összefőzzük és bevonjuk vele a sütit.
Másnap háromszögekre szeletelve, ízlés szerint dekorálva kínáljuk!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »