Lúdláb szelet recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk, majd a masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.
180 fokos sütőben kb 30 perc alatt megsütjük, majd hagyjuk a tepsiben kihűlni.
A krémhez a lisztet a tojásokkal simára keverjük, apránként adagoljuk hozzá a tejet és sűrű krémmé főzzük. Folytonos keverés mellett hidegre hűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaóport, végül pedig a kihűlt krémmel összekeverjük.
A kihűlt piskótára halmozzuk a krémet, majd egyenletesen elkenjük.
A mázhoz a csokoládét az olajjal gőz felett összefőzzük és bevonjuk vele a sütit.
Másnap háromszögekre szeletelve, ízlés szerint dekorálva kínáljuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »